11 posts / 0 new
Last post
wrong car on rankings

I've noticed that the car numbers doesn't match the time on some of my HL rankings.

e.g. HL ranking for FF-magenta says car 5770 with 1:18.022 but that should be car 278.  5770 is a 0 pi car where 278 is a 60 pi car.

Thx Cagey, you are totally right, we will fix it as fast as possible.

Alessandra Pollini - QA

Fixed; thx again for reporting it.

Alessandra Pollini - QA

I have the feeling your fix caused another problem. I just can't browse the ranking page properly. I can't access race and hotlap records of tracks except for the Rock Island blue.

Does anybody have the same issue?

I can view them, try to clean the browser's cache D:

Oh well, that worked perfectly :D

My HL times for rookie FF-red and FF-green are in the same situation too.

Edit:  I had a bit of a look through the records and there's quite a few that I'm not sure that I believe were done by the car shown. 

race record rookie FF-magenta also looks weird.

Same for me. My time in ArkOne Yellow was set with 00006278 and not with 00000047 as reported on the website.

Hmm, on monday we will investigate deeper into it, then.

Sorry for the errors.

Alessandra Pollini - QA

I wonder if it comes from deleting a car?

No Cagey, it doesn't.

It's something a bit more complicated, but we found what isn't working and we will fix it within some days.

Thx again for reporting it!

Alessandra Pollini - QA

usk esrb_rp

logo_vv
© 2022 Vae Victis Srl. All Rights Reserved. website credits